Fiets mee met het Refaja ziekenhuis voor Julians Stichting!

cropped-header-refajafietst-julians-stichting

Op zaterdag 17 mei a.s. organiseren een aantal enthousiaste medewerkers van het Refaja ziekenhuis voor het 3e jaar op rij een fietstocht voor zowel toerfietsers, mountainbikers als wielrenners. Dit jaar worden de routes aangevuld met een gezinsroute. Deelname staat open voor alle ZLM-medewerkers en overige belangstellenden.
Voor meer informatie http://www.juliansstichting.nl/site/refaja-fietstocht/

Julians Stichting Doneert € 40.000, – aan het UMCG en het Erasmus MC-Sophia Ziekenhuis

Juliansstichting schenkt € 40.000

Juliansstichting schenkt € 40.000, – !

Donderdag 12 december heeft Juliansstichting een gezamenlijke donatie gedaan van
€ 40.000, – aan het UMCG en het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis . Dit geld is bijeengebracht door verschillende inzamelingsactie en donaties van zowel particulieren als bedrijven uit de regio. Het bestuur is overweldigd en dankbaar voor iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt en hoopt dat in de toekomst de betrokkenheid blijft bestaan. Onder het kopje actie’s op deze site kunt u terugvinden welke initiatieven er aan hebben bijgedragen om deze geweldige donatie te kunnen doen. De cheque is overhandigd door ambassadeur Jacques d’Ancona aan een delegatie van het UMCG en het Sophia kinderziekenhuis uit Rotterdam. Een deel van het geld zal o.a. gebruikt worden voor een reeds lopende behandelingsstudie met een ketogeen dieet. Wilt u zelf ook iets betekenen voor de stichting dan kunt u dit kenbaar maken middels het contactformulier op deze site.

Hier vindt u de link naar het nieuwsbericht wat UMCG op haar site heeft geplaatst:

Chicks for Wigs Opbrengst 555€

Geïnspireerd door een berichtje op Facebook – over een meisje dat d’r afgeknipte haar doneerde aan Stichting Haarwensen – zette Heidi Scheltens in 2012 voor het eerst een actie op touw voor het goede doel. En… het werd een succes. Vandaar dat er in 2013 een vervolg kwam op deze actie. Naast donatie aan stichting Haarwens koos men er voor ook een lokaal doel te steunen en heeft men besloten Juliansstichting tevens een donatie te doen toekomen. Het geweldige bedrag van € 555,– is opgehaald door vele vrijwilligers en medewerking van Haarstudio Stuive. Iedereen hartelijk dank voor jullie inzet!

Reacties zijn gesloten.