Nijmko Telecom ICT en Beveiliging en uitzendbureau M-Ployee overhandigen Cheque aan Julians Stichting

julian3
Nijmko Telecom ICT en M-Ployee overhandigen de Cheque

STADSKANAAL – Nijmko Telecom ICT en Beveiliging en uitzendbureau M-Ployee hebben onlangs een cheque van drieduizend euro overhandigd aan de Julians Stichting. Tijdens de gezamelijke opening van de nieuwe panden van beide bedrijven op 23 mei, is een inzameling gehouden voor de Julians Stichting. De eigenaren hebben de genodigden gevraagd om geen bloemen of cadeaus te schenken, maar om geld te doneren voor de Julians Stichting. Deze stichting zet zich in voor meer onderzoek naar hersentumoren bij kinderen. “De Julians Stichting gaat ons natuurlijk aan het hart, mede omdat we de ouders van Julian persoonlijk kennen”, laten de directeuren van beide bedrijven weten. Op de foto staan Erik Daling namens M-ployee, Ronald de Vries namens Nijmko, Dirk Kloen en Jan Vlieghuis namens de Julians Stichting.

Fietstocht Refaja Ziekenhuis levert 5000 euro op voor Julians Stichting

Julians stichting De Nieuwsbode

STADSKANAAL- De fietscommissie van het Refaja Ziekenhuis in Stadskanaal organiseerde medio mei voor
de derde achtereenvolgende keer een fietstocht voor het goede doel. De opbrengst van de tocht, een bedrag van maar liefst 5000 euro, werd overhandigd aan het bestuur van de Julians Stichting. Deze Stichting zet zich in voor meer en beter onderzoek naar hersentumoren bij kinderen. Na het openingswoord van Guus Bruins, lid van de Raad van bestuur van Zorggroep Leveste Middenveld, werd het startschot gegeven door de ambassadeur van de Julians Stichting, Jacques d’ Ancona. Vervolgens fietsten ruim driehonderd fietsers diverse afstanden op de racefiets, MTB of toerfiets. De route voerde hen onder meer via Smeerling, Bourtange en Onstwedde. ” Mede dankzij het prachtige weer is het een zeer succesvolle fietsdag. Als bestuur van de Julians Stichting zijn we erg dankbaar met deze mooie gift. Het gedoneerde geld, een geweldig bedrag van 5000 euro, zullen we rechtstreeks doneren aan hersentumorenonderzoek gericht op kinderen” bron:( Nieuwsbode Stadskanaal)

Julians Stichting Doneert € 40.000, – aan het UMCG en het Erasmus MC-Sophia Ziekenhuis

Juliansstichting schenkt € 40.000

Juliansstichting schenkt € 40.000, – !

Donderdag 12 december heeft Juliansstichting een gezamenlijke donatie gedaan van
€ 40.000, – aan het UMCG en het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis . Dit geld is bijeengebracht door verschillende inzamelingsactie en donaties van zowel particulieren als bedrijven uit de regio. Het bestuur is overweldigd en dankbaar voor iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt en hoopt dat in de toekomst de betrokkenheid blijft bestaan. Onder het kopje actie’s op deze site kunt u terugvinden welke initiatieven er aan hebben bijgedragen om deze geweldige donatie te kunnen doen. De cheque is overhandigd door ambassadeur Jacques d’Ancona aan een delegatie van het UMCG en het Sophia kinderziekenhuis uit Rotterdam. Een deel van het geld zal o.a. gebruikt worden voor een reeds lopende behandelingsstudie met een ketogeen dieet. Wilt u zelf ook iets betekenen voor de stichting dan kunt u dit kenbaar maken middels het contactformulier op deze site.

Hier vindt u de link naar het nieuwsbericht wat UMCG op haar site heeft geplaatst:

Chicks for Wigs Opbrengst 555€

Geïnspireerd door een berichtje op Facebook – over een meisje dat d’r afgeknipte haar doneerde aan Stichting Haarwensen – zette Heidi Scheltens in 2012 voor het eerst een actie op touw voor het goede doel. En… het werd een succes. Vandaar dat er in 2013 een vervolg kwam op deze actie. Naast donatie aan stichting Haarwens koos men er voor ook een lokaal doel te steunen en heeft men besloten Juliansstichting tevens een donatie te doen toekomen. Het geweldige bedrag van € 555,– is opgehaald door vele vrijwilligers en medewerking van Haarstudio Stuive. Iedereen hartelijk dank voor jullie inzet!

Reacties zijn gesloten.